Hirdetés

Avengers: Ultimate Alliance - ilyen lesz a Square Enix Bosszúállók játéka?

|

Újabb nap, újabb szivárgás, ezúttal a Crystal Dynamics által is fejlesztett Marvel játék kapcsán.

Hirdetés

Az E3 előtt sokan veszik elő minden kreativitásukat, hogy kitaláljanak valami hihetőt egy bejelentés előtt álló játékról. A rendezvényig nem tudjuk meg, a fórumozók valódi dolgokról írnak-e, vagy tényleg csak a fantáziájukat engedték szabadjára, és nincs igazán jó módszer arra, hogy kiszűrjük, mi igaz és mi nem.

Hirdetés

Mindenesetre a 4chanen valaki a Square Enix felügyelete alatt készülő Avengers játékról beszélt, mely elmondása szerint a Marvel: Ultimate Alliance sorozat rebootja lesz, méghozzá olyan mértékű, mint a God of War esetében. Új játékmenetet kapunk, mely eltér az eddigi hack and slash-től, és inkább az Unchartedhoz, valamint az Infamoushöz hajaz. A posztoló szerint erre utalt az alábbi trailer végén a #Reassemble felirat, és ezért jelent meg modern platformokra az Ultimate Alliance széria két része.

A játék története során állítólag szétszakad a szuperhősök csapata, több darabra, mint a Polgárháborúban. A három központi figura Amerika kapitány, Vasember és a Skarlátboszorkány lesz, de másokat is irányíthatunk. Az Avengers: Ultimate Alliance valahogy kötődik az Insomniac-féle Spider-Manhez, egyazon világban játszódnak, és készül az Eidos Montréalnál egy A galaxis őrzői játék is.

A Square Enix természetesen semmit nem mondott még a projektről, úgyhogy várunk. Nincs már messze az E3; a kiadó előadása 11-én lesz, és itt tudjátok követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)