Hirdetés

Véget ért az Awesome Games Done Quick, megdőlt a gyűjtési rekord

|

A jótékonysági célból tartott egyhetes AGDQ esemény ezúttal is komoly összeget hozott össze, amit ezúttal is egy olyan alapítvány kap, ami a rák megelőzésével foglalkozik.

Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick gyakorlatilag egy hatalmas, egy hétig tartó speedrun stream esemény, amin játékosok nagyon gyorsan vágtatnak végig kiváló játékokon. A bulit a Crash Bandicoot 3 nyitotta, és a tavaly csúcsjáték, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild zárta.

Hirdetés

A teljes idei bevétel 2 263 093 dollár lett, amit mind a Prevent Cancer Foundation kap. A pénzt a stream nézői adományokkal és Twitch.tv feliratkozásokkal rakták össze. A nézők egyébként pénzzel különböző kihívásokat is kiharcolhattak. Például a Zelda esetében 50 233 dollárt fizettek a nézők, hogy a speedrunner Master Mode-ban nyomja a játékot.

A szervezők bejelentették, hogy következő maraton, a Summer Games Done Quick június 24 és július 1 között lesz esedékes. Addig a YouTube csatornájukon végignézhetitek a legjobb pillanatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)