Hirdetés

Holnap indul az idei Awesome Games Done Quick

|

A jótékonysági speedrun rendezvény egy héten át zajlik majd, és most is 24 órában követhetjük élőben.

Hirdetés

Az Awesome Games Done Quick során olyan játékosok játszanak, akik nem ugyanúgy élvezik a játékokat, mint a többség. Igyekeznek legalább egy kedvenc játékukat a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni, néha valami extra nehezítéssel, például bekötött szemmel.

A 2017-es AGDQ vasárnap délután 5:30-kor indul egy felvezető műsorral, majd az Ape Escape 2 lesz az első játék, amit valaki végigjátszik.  Az első 24 órában lesz még egyebek mellett Borderlands 2 két játékossal, Super Mario Kart időmérő, Quake, Devil May Cry, Hitman: Blood Money és F.E.A.R. Extraction Point is. A teljes műsort megtaláljátok itt, a közvetítést élőben követhetitek alább.

Watch live video from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

Az esemény alatt jótékonysági gyűjtés is zajlik, az utóbbi években a beérkezett összeg már 1 millió dollár felett volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)