Hirdetés

Awesome Games Done Quick - elképesztő sikerrel zárult a gyorsjáték maraton

|

A jótékonysági speedrun-maratonra nem csak rengetegen voltak kíváncsiak, de a támogatóknak hála a Prevent Cancer alapítvány elképesztő mennyiségű adományt kapott. És még egy világrekord is megdőlt.

Hirdetés

Tegnap ért véget az idei Awesome Games Done Quick, melynek keretében néhány gamer élő közvetítésben vitt végig (vagy valameddig) játékokat már-már riasztóan gyorsan.

Ma még a bónusz körök pörögnek, de a kezdeményezés idei felvonásának hivatalosan már vége. 162 óra alatt összesen 1 008 320,99 dollár jött össze (tavaly 448 000$ sikerült), ami egy az egyben a Prevent Cancer Foundation alapítvány számlájára került. Emellett két srác együttműködésével sikerült a legendás Goldeneye-t minden eddiginél gyorsabban teljesíteni, de azért a bekötött szemmel Punch-Out!!-ozás is megérdemel egy hatalmas tapsot. Minden videót visszanézhettek az ebben a Reddit threadben található linkeken, ha pedig a közvetítés bónusz körét követnétek, azt alább tehetitek meg.

Figyeltétek a meneteket? Melyik volt a kedvenc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)