Hirdetés

Awesomenauts: Overdrive - a mecha dínó és a robotos kisfiú (videó)

|

A 2D-s platformer-elemekkel feldobott MOBA második kiegészítője természetesen új játszható karaktereket is kap, de ezeken kívül is rengeteg újdonságra számíthatunk 2016 elején.

Hirdetés

Egyre több játék próbálja megtalálni a saját helyét a MOBA-piacon (akár mobilon is), de a 2D-s Awesomenauts már 2012 óta a magáénak tudhat egy nem éppen hatalmas, de elkötelezett rajongótábort. Nekik most második alkalommal egy fizetős kiegészítővel készül a Ronimo csapata.

Az Overdrive névre hallgató kiegészítő legfontosabb újdonsága természetesen az lesz, hogy három új játszható karakterrel bővül a választék: Professor Milton Yoolip egy mecha-dínon lovagoló őrült professzor, Chucho Krokkról és Jimmy és Lux5000 párosáról (akik egy karakter) januárban tudhatunk majd meg több részletet, bár az utóbbi hősön látszik, hogy egy robot belsejében harcoló kisfiúról van szó.

A fizetős karakterek mellett egyébként ingyenes javításokkal is készülnek az Awesomenautshoz: új matchmaking-rendszerrel készülnek a fejlesztők és több régi karakter külsejét is megújítják. Bekerül egy új pálya is, ahogy egy új hőst ingyen is megkapunk a MOBA-hoz, ő Ix, az Interloper lesz. Ahogy minden karakternek, minden bizonnyal neki is lesz saját zenéje, aminek egy külön változata indul el, ha killing spree-t érsz el, de azt már most garantálhatom, hogy Froggy G zenéjét nehéz felülmúlni.

Ti beszerzitek majd a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)