Hirdetés

AXE angyalok a Szigeten - Első nap

|

Ahol nagy buli van, onnan stábunk sem hiányozhat. Tekintsétek meg a Sziget első napjáról készült videónkat főszerepben az AXE angyalaival.

Hirdetés

Duncan Balaton Soundos csajozásai után a "szigeti" kalandra aDaM vállalkozott. Nem kevesebbet ígért nekünk, mint hogy megmutatja minden nap a legjobb csajokat és legérdekesebb dolgokat. Szerencsére az AXE standján nem nehéz jó csajokat találni, lássuk, mi történt az első napon.



A Balaton Sound és az Efott után a Szigeten is felbukkantak az Axe angyalkái, sőt mit több igazi party zónát hoztak létre, ha már unalmasnak találnák a bulizni vágyók, hogy a lányok mást sem akarnak, mint levetkőztetni és tisztára sikálni őket. Mint az alant látható videóból kiderül, még örülnek is annak, hogy minél több pasival találkozhatnak.



A videót - amit naponta újabbak követnek - megtekinthetitek a tv.gamestar.hu AXE Excite csatornáján is.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)