Hirdetés

Axe Twist partiarcok figyelem! Filmezz és nyerj!

|

Örökítsd meg kameráddal az egyik Axe Twist Partyt, és zsebeld be az értékes ajándékokat!

Hirdetés

Szeretsz gyönyörű lányokkal önfeledten bulizni? És szeretnél megannyi más ajándék mellett SZIGET belépőket nyerni? Ez nem is lehet kérdés! Jobb, ha már most elkezdesz készülődni május és június legnagyobb Axe Twist Partyjaira. Ja, és a kamerát ne hagyd otthon!

Gyere el május 14-én a Dunaújvárosi Főiskolába, 23-án a siófoki Palace Dance Clubba, vagy június 12-én Agárdra a Nádas Dance Clubba, és csapj egy görbe estét a dögös Axe Angyalokkal!
Mi több, ha most részt veszel az Axe játékában, és filmet is készítesz a bármelyik fent említett Axe buli forgatagáról, a videót pedig „axe twist party" címkével fellövöd a tv.gamestar.hu oldalunkra, megnyerheted akár a két fő részére szóló egynapos SZIGET belépőket, a többi értékes nyeremény mellett. Jól hangzik, ugye? A videók beérkezésének határideje június 16, mikor is szakavatott zsűrink kiválasztja és díjazza a három legjobb alkotást. Ezen partivideók feltöltői a következő elismerésben részesülnek:

 

I. hely:

2 db egynapos SZIGET belépő
2 db RISE Up tusfürdő
1 db RISE Up törölköző

II. hely:

1 db AXE RISE up szörfgatya
2 db RISE Up tusfürdő
1 db AXE csuklószorító
1 db RISE Up törölköző

III. hely:

1 db RISE Up tusfürdő
1 db AXE csuklószorító
1 db RISE Up síp

Az Axe Twist Party-k tehát melyekről nem szabad a kameráddal lemaradnod:

2010. május 14. Dunaújvárosi Főiskola
2010. május 23. Palace Dance Club, Siófok
2010. június 12. Nádas Dance Club, Agárd

Ott a helyed!

Az Axe Angyalok életnagyságban, a 28. GS Live adásban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)