Hirdetés

Az Abandoned fejlesztői elismerték, hogy korán jelentették be a játékot, lecserélik a nevét is

|

A horror cím körüli hype ezúttal a projekt kárára ment.

Hirdetés

Az Abandoned fejlesztése körül több a kérdés, mint a válasz, de akárhogy is, a Blue Box Games nagy elánnal bejelentette a címet, ami meglehetősen károsnak bizonyult. Sokan Hideo Kojimához és a Silent Hillhez kapcsolják az egészet, és leginkább ennek köszönhető a nagy lelkesedés.

Hogy most egy indie címről van-e szó, vagy tényleg Kojima játszik velünk 5D sakkot, az még kérdéses, de a fejlesztők nagyon tiltakoznak.

Hirdetés

Az Abandoned weboldalán felbukkant egy GYIK, amiben több infómorzsa is szerepel egy meglepő beismerés mellett. A fejlesztők leírták benne, hogy a játékot túl korán jelentették be, mivel az még "nem áll készen a nyilvánosságra". Az is kiderült, hogy az Abandoned valójában csak egy munkacím, és a projekt végleges nevét akkor fogjuk megtudni, amikor a teljes játékmenet bemutató kikerül.

"Sokkal nagyobb közönség figyeli a címet, mint gondoltuk, így még jobban le kellett csiszolnunk a játékot."

Bármi is legyen ez a horror projekt, valószínűleg sokkal nagyobbra nőtt, mint azt az alkotói tervezték. A BlueBox stúdió jelenleg is tagadja, hogy a játéknak köze lenne Kojimához vagy a Silent Hill szériához, de biztos információkat csak a leleplezés után fogunk kapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)