Hirdetés

Az Activision is bejelent a Video Game Awards-on

|

A teaser honlap már üzemel. A teremtőnket kell majd megölni.

Hirdetés

Az Activision is készül valamivel a december 11-én tartandó Video Game Awards rendezvényére. Na nem sütivel, hanem játékbejelentéssel.

A cég nemrég lőtte föl vélhetően egyik új, bejelentésre váró játékának teaser oldalát, amin a dátum, a Video Game Awards felirat mellett és a kopasz úriember háta mögött egy másik szöveg is olvasható: „Murder your maker", vagyis „öld meg a teremtőd". A találgatások két főbb irányt vettek. Az egyik opció hogy Prototype 2-re kell számítanunk, amiben "teremtőnkön" kellene bosszút állnunk. A másik eshetőség a Bloodhunt, egy sorozatgyilkosos-nyomozós történet amiről csupán annyit tudni, hogy Ausztráliában már korhatármatricát adtak neki, de hivatalos bejelentés eddig még nem történt. Kérem, tegyék meg tétjeiket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)