Hirdetés

Az Activision nagyon küzd, hogy ne láthassuk a Call of Duty Modern Warfare 2 kiszivárgott jeleneteit

|

Kikerült a netre egy felvétel a kampányból, a Call of Duty franchise kiadója pedig az eltávolításán fáradozik.

Hirdetés

Az Activision és az Infinity Ward nemrég kitaláltak egy vevőcsalogatót a Call of Duty: Modern Warfare 2-höz, ugyanis azok, akik előrendelik a következő lövöldét, nem csupán a szeptemberi bétához kapnak instant hozzáférést, de már a kampányt is több mint egy héttel a megjelenés előtt, október 20-űtól játszhatják.

Valaki azonban azt akarta, hogy a játékosoknak az említett dátumig se kelljen várniuk, mivel már most kiszivárogtatott részleteket a sztoriból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a kampányból származó gameplay a @3rbbcod Twitter-oldalról származik, és többek között új járműmechanikákat mutatott, például eltérítést, járműről járműre ugrálást vagy éppen rombolást.

Ezek azok az új elemek, amiket a játék fejlesztőcsapata, az Infinity Ward említett már korábban, és tudjuk, hogy a Warzone 2-be is be fognak kerülni, de az Activision értelemszerűen azt szeretné, ha ezt a felvételt senki sem látná a Modern Warfare 2-t és a Warzone 2-t is felsorakoztató, szeptember 15-re tervezett Call of Duty: Next esemény előtt, ezért az eltüntetéséért küzd. 

A spoilermentes jeleneteket tartalmazó anyag természetesen le lett tiltva, de ahogy az várható volt, a klip eltávolíthatatlan a világhálóról. Például a Modern Warfare 2 subredditre is felkerült: 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de állítólag novemberben a Warzone 2 is befuthat majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)