Hirdetés

Az Activison ítélkezik a Sierra játékok felett?

|

Nehéz lehet most a Sierra fejlesztőinek élete, mivel az Activison állítólag szúrós szemmel méregeti játékaikat.

Hirdetés

A Variety játékos blogja belsős információkra hivatkozva kijelentette, hogy az Activision fejesei - készülve a Vivendivel való összeolvadásra - éppen a hamarosan birtokukba kerülő játéklicencek sorsáról döntenek, és a Sierra szénája nem áll túl jól ezen a téren. Jelenleg minden, a Vivendi birtokában lévő fejelsztőcsapat azzal van elfoglalva, hogy játékaik létjogosultságát bebizonyítsák a Nagyoknak, mivel az egyesülés után komoly változások várhatóak: egyes játékok fejlesztését megszüntetik, másokat megváltoztatnak. Bár az idén érkező alkotások már vélhetően biztonságban vannak (Prototype, Brutal Legend, The Bourne Conspiracy, Ghostbusters), az már nem annyira biztos, hogy a Scarface és a F.E.A.R (konzolos nagy nevek közül pedig a Crash Bandicoot és a Spyro) folytatódnak.

pussinboots.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)