Hirdetés

Az Age of Empires III: Definitive Edition megjelenése közelebb lehet, mint gondolnánk

|

Ismét egy korhatár besoroló bizottság oldalán tűnt fel az Age of Empires 3 szivárgás, ami alapján nem kizárt, hogy hamarosan bejelentésre számíthatunk a Microsofttól.

Hirdetés

Az eddig megjelent Age of Empires és az Age of Empires II felújított változatai is kifejezetten minőségire sikerültek, így nem volt kérdés, hogy a trilógia utolsó része is megkapja a maga Definitive Editionjét. Év elején az Insider program résztvevői már próbálgathatták, hogy mit kezdett a Forgotten Empires csapata az Age of Empires III-mal, de az sincs kizárva, hogy hamarosan mind nekieshetünk a kipofozott verziónak.

Hirdetés

A brazil Classificacao Indicativa oldalán tűnt fel egy besorolásról szóló bejegyzés, mely a AoE III-mat említi, ahogy azt a Resetera egyik fórumozója is kiszúrta. Az ilyen besorolások általában akkor kezdődnek el, amikor az adott cím már közel áll a megjelenéshez. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg az Age of Empires III: Definitive Edition, de a bejegyzésben az idei év van feltüntetve:

Persze ennyiből még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, és ha valós is a besorolás, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy hamarosan megjelenik a játék, de tekintve, hogy a Microsoft a közeljövőben egyébként is bejelentésekkel készül, nem kizárt, hogy erről is hallunk majd pár szót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)