Hirdetés

Az Agony univerzuma stratégiai játékkal bővül

|

Bár az Agony: Lords of Hell kamerája távolabbról mutatja a eseményeket, ez még nem ok arra, hogy eltakarják magukat a pokol teremtményei.

Hirdetés

Igaz, hogy a kritikusok sem az Agony-ért, sem az abból kinőtt Succubus spin-offért nem voltak oda különösebben, a játékosok egy jelentős hányada felkapta a fejét a Madmind Studio tabukat döntögető alkotásaira, amelyekben ugyanúgy megjelent a legzsigeribb erőszak, mint a kendőzetlen szexualitás.

A szándékos polgárpukkasztás bevált, hiszen a Agony, illetve annak cenzúrázatlan kiadása már közel 800 ezer vásárlóhoz jutott el a stúdió közleménye szerint. E számok ismeretében érthető, hogy a srácok még egy réteg démonbőrt lenyúznának a franchise-ról (azt hiszem, már nevezhetjük annak), méghozzá az Agony: Lords of Hell című stratégiai játék formájában.

Hirdetés

A fejlesztésért a Madmind Studios direkt erre a célra létrehozott belsős csapata, a Team Alpha felel majd, amelynek ezzel párhuzamosan a Succubus 2022-re tervezett tartalmait (ingyenes frissítések és fizetős DLC-k) is terv szerint le kell szállítania.

Az Agony: Lords of Hell cselekménye hidat képez majd az Agony és a Succubus történései között, miközben megismerteti velünk, miként alakul két központi figura, Nimrod király és Vydija, a telhetetlen démonasszony sorsa a pokol trónjáért kirobbant háborúban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a játékmenetet illeti, a fejlesztők a Populous szériához fordultak inspirációért, tehát amíg Nimrod a városépítésre és a hadsereg menedzselésére fordítja figyelmét, addig Vydiját közvetlenül irányíthatja a játékos. Ő vezeti majd Nimrod seregeit győzelemre, és persze személyesen is kiveszi a részét a mészárlásból. Ráadásul csáberejének köszönhetően a frakción kívüli mártírokat könnyűszerrel a saját oldalára állíthatja.

A Madmind Studio egyelőre még nem társított megjelenési dátumot az Agony: Lords of Hellhez. Előbb még a Kickstarteren szeretné megfuttatni az ötletet valamikor 2022 folyamán, így a majdani támogatóktól függ majd, hogy mekkora is lesz a végső projekt. A csapat ígérete szerint, azok, akik előzetesen bizalmat szavaznak a játéknak, a rendelkezésükre bocsátott demónak hála győződhetnek meg arról, hogy jó helyre megy a pénzük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)