Hirdetés

Az Alan Wake 2 játékmenete sokkal parább lesz, mint gondolnád

|

A Remedy ezzel a gameplay bemutatóval bemutatja, hogy miképpen mozdultak el a horror felé.

Hirdetés

A PlayStation Showcase óta az Alan Wake 2 folyamatosan napirenden van: nemcsak a hivatalos honlapról derültek ki fontos információk (a két főszereplőt és az összekapcsolódó történetszálaikat, valamint az újoncbarát hozzáállást), a fejlesztőcsapat is igyekezett annyit mesélni, amennyit csak tudott anélkül, hogy lelőnének bármilyen meglepetést (nagyobb szabadság vár ránk a játékban). 

Egyvalamit azonban már régebb óta tudunk: az Alan Wake 2 már túlélőhorrorként készül, a Remedy eddigi legijesztőbb játéka lesz. Ebből adott már ízelítőt a Sony műsorában látott kedvcsináló is, de most még inkább megbizonyosodhatunk róla, hogy mennyire lesz félelmetes a folytatás. 

Hirdetés

A Summer Game Fest nyitóműsorára egy komolyabb gameplay bemutatóval készült a stúdió. Mielőtt rátértek volna a lényegre, a műsort vezető Geoff Keighley és a Remedy kreatív rendezője, Sam Lake beszélgettek kicsit arról, hogy mi vár ránk az Alan Wake 2-ben. Lake elmondta, hogy a két történetszál között rengeteg kapcsolat lesz, de nem lesz meghatározott út, hogyan játszuk végig, rajtunk fog állni. A játék élvezetéhez az sem fog kelleni, hogy bármilyen előismeretünk legyen. Bár ez egy következő Alan Wake játék, ugyanakkor önálló élmény is.

A csevegés után aztán jött a lényeg, a vágatlan játékmenet, amelyben a női főszereplőt, Saga Andersont követhettük figyelemmel, amint meggyűlik a baja a játék rémségenek egyikével: 

Az Alan Wake 2 megjelenésére október 17-ig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)