Hirdetés

Az Alan Wake bekerül az Xbox Game Pass kínálatába

|

PC-n és Xbox One-on egyaránt játszhatja majd a ma tízéves Alan Wake-et, akinek van Xbox Game Pass előfizetése.

Hirdetés

A legjobb ajándék, amit a Remedy Entertainment adhatott volna az Alan Wake 10. születésnapjára, egy folytatás bejelentése, de a srácok jó ideje inkább új élményeket kívánnak nyújtani, nem a régihez visszanyúlni. Annyira igazából nem is bánjuk, jött azóta egy Quantum Break és egy Control, mindkettő szerethető volt a maga módján. Csak hát nem olyanok, mint az Alan Wake.

Hirdetés

Ha szeretnétek megtudni, mire ez a nagy felhajtás, és hajlandóak vagytok 300 Ft-ot áldozni egy hónapnyi Xbox Game Pass Ultimate-re, május 21-étől kipróbálhatjátok, ugyanis ettől a naptól kezdve megtaláljátok mind a PC-s, mind az Xbox One-os kínálatban. Amennyiben mégis inkább birtokolnátok PC-n, számos digitális boltban lehet a tiétek valamivel több mint 1 euróért.

Napokon belül megtudhatjuk, mi egyébbel bővül még a Game Pass a következő két hétben, és mi fog távozni a felhozatalból május végén, de ez kezdetnek nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)