Hirdetés

Az Alien után szabadon - A testrablók támadása (1978) ismertető

|

Még az Alien előtt nem sokkal 1978-ban született egy másik sci-fi-horror, A testrablók támadása...

Hirdetés

Mármint ez így nem igaz, hogy született, mert ekkor már is ismerték az emberek a reboot fogalmát, csak még nem annak hívták.

Vagyis a film története nem ismeretlen, mert a Testrablók támadása eredeti verziója 1956-ban jelent meg Kevin McCarthy főszereplésével. Az eredeti mű sikeréről nem tudok érdemben nyilatkozni, és mivel nem volt szerencsém hozzá, így nem is tudom a két verziót összehasonlítani. Mindenesetre a közönség nagy részének egy hangyányival jobban tetszett az eredeti.

Az 1978-as változatban Donald Sutherland kapta meg a főszerepet, és olyan nevek tűntek fel mellette mint Jeff Goldblum (Jurassic Park) és Veronica Cartwright (Alien - Nyolcadik utas a halál). A film hasonlóan jó értékeléseket kapott mint az elődje, és pénzügyileg is egész jól teljesített.

Az olvasói ismertető folytatásáért kattints tovább a teljes cikkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)