Hirdetés

Az Alone in the Dark és a Haunted House is rebootot kap

|

Az újgenerációs horrorjátékok sikerének farvizén az Atari is megpróbál felfuttatni két klasszikust. Vajon egy harminc éves játék lehet még ijesztő?

Hirdetés

Ha a jelenlegi horrorjátékokon nevelkedett játékosokat odaültetnénk a Haunted House elé, valószínűleg rettegés helyett inkább nevetésbe csapna át a dolog, hiszen a '80-as évek elején született technikai megoldások mai szemmel nézve már igencsak elavultnak mondhatóak. Az Atari szerint van még szufla ezekben a klasszikusokban, csak egy kis tupírozás kell nekik.

Elsőként az 1982-ben Atari 2600-ra megjelent Haunted House feldolgozásának látnak neki. Ezekben az időkben még nem kellett túlbonyolítani a címadást, a Haunted House bizony egy kísértetházról szólt. A felújításért az Anna-t is jegyző Dreampainters a felelős, egyelőre azonban csak a hírlevélre tudunk feliratkozni, bővebb infókkal még nem árasztottak el minket a fejlesztők.

Az Alone in the Dark esetében is hasonló a helyzet, bővebb infókért itt is csak a hírlevélben bízhatunk. Az oldalakon egyébként az idei év vége van feltüntetve, így a játékok jó eséllyel néhány hónapon belül meg is érkeznek. Az Atari egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy a rebootokat milyen áron hozzák majd forgalomba, ahogy az sem derült még ki, hogy egyáltalán milyen platformokra fejlesztenek.

Ti örültök a két rebootnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)