Hirdetés

Az Amazon következő játéka online akció-kaland lesz, ismerős fejlesztőktől

|

Bár az Amazon újdonsága nem MMO, azért nem is távolodik el túlságosan a műfajtól.

Hirdetés

A New Worlddel ellentétben a Lost Ark tartós sikert hozott az Amazonnak, így a fejesek elérkezettnek látták az időt a terjeszkedésre. Felkarolták a kaliforniai Disruptive Games nevű stúdiót, akikkel karöltve egy teljesen új címen dolgoznak.

Az említett formáció neve nem feltétlenül kell, hogy bármit is mondjon nektek, pedig biztosan rengeteget játszottatok a munkáikkal.

Hirdetés

A Disruptive Games felelt többek között a Diablo II: Resurrected online szolgáltatásiért, de dolgozott a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 többjátékos részén és a Godfall vizuális effektjein is sok minden más mellett. A srácok nem kezdők, pláne nem az online térben. Az új játékuk is ebbe az irányba tart: egy többjátékos élményre koncentráló, akció-kaland keverékről van szó.

"A Disruptive Games egy friss megközelítést hoz a többjátékos akció-kaland műfajba érdekes játékelemeinek és gazdag világépítésének hála"

- nyilatkozta az Amazon Games alelnöke, Christoph Hartmann.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hogy mi is lesz ez a friss játékélmény, az egyelőre nem derült ki, de tekintettel arra, hogy még korai szakaszában tart a fejlesztés, jó ideig nem is számítunk bármilyen konkrétumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)