Hirdetés

Az Amazon lövöldéje 5 hónappal a megjelenés után már be is zár

|

A Crucible májusban jelent meg, de annyira nem ment a szekér, hogy júliusban visszalökték béta fázisba. Eddig vergődött, most végleg le is kapcsolják a szervereket.

Hirdetés

Az Amazon ingyenesen játszható, csapatalapú lövöldéje, a Crucible hivatalosan is leáll 2020. november 9-én, alig néhány hónappal a májusi indulása után.

A fejlesztőcsapat kirakta az utolsó naplóját, és elmesélték, hogy mik vezettek a nehéz döntés meghozatalához. Az egész a júliusi lépéssel kezdődött, amikor visszahívták a játékot és ismét zárt béta státuszra állították. Azok, akik pénzt költöttek a Crucible-re teljes visszatérítést igényelhetnek az Amazon Games weboldalán.

Hirdetés

A csapat összeállított egy listát, melyen új funkciók szerepeltek. Az volt a fejlesztők reménye, hogyha beépítik ezeket, akkor az jelentősen növeli majd a Crucible játékélményét, és így nagyobb esélye lesz a piacon. A lista utolsó pontja, az egyéni játékok összeállításának lehetősége néhány napon belül élesedik majd, de ez már biztosan nem menti meg a projektet.

A rajongóktól érkezett visszajelzések és a begyűjtött adatok alapján az Amazon jobbnak látta lelőni az egészet.

"Nagyon hálásak vagyunk a rajongóknak, akik kitartottak mellettünk. Imádtuk látni a változásokra érkezett visszajelzéseiteket, de akárhogy is alakultak a dolgok, nem láttunk egészséges és fenntartható jövőképet a Crucible előtt. A csapatot átszervezzük, hogy annak tagjai a New Worldre és más, az Amazon Games égisze alatt készülő játékokra koncentrálhassanak."

Pontos indoklás nincs arra, hogy miért is húzták ki a Crucible dugóját, de nem nehéz kitalálni. A csapatalapú lövölde már akkor is nehéz kenyér volt, amikor az Overwatch berobbantotta a hype-ot, azóta pedig nyakra-főre jönnek a jelentkezők a torta egy-egy darabjáért. A piac valószínűleg már nem bírta volna fenntartani az Amazon próbálkozását, nem sikerült tömegeket megszólítani, szóval ezzel rövid idő után vége a dalnak.

Ti sajnáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)