Hirdetés

Az Amazon MMO-ja, a New World komoly változtatásokon megy át a megjelenés előtt

|

Az Amazon Games bejelentett számos fejlesztést és egy zárt bétát is.

Hirdetés

Az Amazon Games eddig nem igazán tudta megvetni a lábát a játékiparban, aminek valószínűleg ahhoz is köze lehet, hogy könnyen elengedi a kiemelt projektjeinek a kezét. Így járt a Breakaway, a Crucible és a kukázott A Gyűrűk Ura MMO is, ezért nem meglepő, hogy azok, akiket érdekelt a New World névre keresztelt MMORPG-jüknek a sorsa, most a hírhedt izzadós gifet élik át mentálisan minde egyes hír kapcsán. 

A játék megjelenését már többször is eltolták, legutóbb februárban, a jelenlegi álláspont szerint pedig augusztus 31-én fog elrajtolni. Addig viszont még vár pár komoly változtatás és egy zárt béta a fejlesztőkre.

Újságírók egy csoportja már betekintést nyerhetett abba, hogyan alakították át a visszajelzések a New Worldöt, ez alapján pedig a végleges változatban sokkal több PvE tartalom és NPC, több opció kerül be a közepére és a végére (beleértve két vadonatúj zónát), változatosabbá tették a küldetéseket és olyan játékmódokkal biztosítják a szavatosságot, mint az Outpost Rush, egy 20v20 PvE/PvP.

Hirdetés

Átdolgozták a harcrendszert is: többek között gyorsabbá tették a harcot, további kombókat adtak hozzá a befejezésekhez, fejlesztettek a találatokon, csiszoltak a fegyverhasználaton, és új eszközökkel bővítették (mint a dárda vagy a rapier) a kínálatot. 

Ha ezt kombináljuk a teljesen átalakított crafting rendszerrel, az achievementekkel, a titulusokkal, a párbajokkal, az ellenőrzőpontokkal, a gyorsutazással és más újdonságokkal, valamint hozzáadjuk, hogy hat dungeonnel/expedícióval rajtol el a játék, akkor máris ígéretesebb az összkép. Pláne, hogy a fejlesztők ígérete szerint még évekig tervezik támogatni az MMO-t. 

A New World zárt bétája a tervek szerint július 20-án indul, akkor több is kiderül majd róla, hogy az Amazon Games fejlesztői mennyire hallgattak a visszajelzésekre és dolgozták át az alapanyagot. 

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)