Hirdetés

Az Amazonnál készülő MMO már nem fog idén megjelenni

|

Ismét el lett csúsztatva a New World megjelenési dátuma, ráadásul ezúttal elég komoly mértékben.

Hirdetés

Eleinte úgy volt, hogy tavasszal érkezik a New World, az Amazon ambiciózusnak ígérkező MMO-ja, de aztán végül az a döntés született, hogy átrakják a premier napját augusztusra. Ám most újabb rossz hírt hoztak nekünk a fejlesztők, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy idén már biztosan nem vethetjük bele magunkat a kalandba.

Hirdetés

Az Amazon Game Studios egy hivatalos bejegyzésben tudatta a nagyérdeművel, hogy a New World nem fog megjelenni augusztusban, hanem majd csak valamikor 2021 tavaszán ugorhatunk fejest a vadonatúj MMO-ba. A döntés mögött ezúttal nem a koronavírus-járvány áll, hanem sokkal inkább az, hogy a srácok kiváló játékélményt szeretnének nyújtani a felhasználóknak. Miután az Amazon másik játéka, a Crucible nagyon csúnyán bebukott, érthető az óvatosság és az extra odafigyelés.

Sokan valószínűleg egyáltalán nem örülnek ennek a fejleménynek, de ha a csúszás és a hosszabb fejlesztési idő polírozottabb játékmenet eredményez, akkor talán nem is olyan rossz dolog ez az egész.

Ti várjátok már a New Worldöt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)