Hirdetés

Az AMD is külön driver-t ad ki a Battlefield 3 bétához

|

Meglepődünk, Vincent? Dehogyis, ez így van rendjén.

Hirdetés

Azok után, hogy szerdán hírt adtunk az Nvidia driver-éről, nem túl meglepő, hogy az AMD sem akar lemaradni a Battlefield 3 béta hype-ról. Persze miért is tenné, hiszen a két rivális folyamatosan fej-fej mellett haladva éli az életét, kicsinyke eltérésekkel. 

Az AMD tehát szintén olyan Radeon Catalyst driver-rel jelentkezik, mely elmondásuk szerint teljesen a Battlefield 3-ra van szabva, talán még jobban is, mint az Nvidia meghajtója. Mindkét kellék a jövő héten fog megjelenni, egy nappal a béta megjelenése előtt. Bármennyire is provokatívnak számíthat a hír, ne felejtsük, hogy vasárnap van, ilyenkor még az Úr is megpihent, így a hittérítők se akarják az ellentábort meggyőzni a saját igazukról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)