Hirdetés

Az Amnesia: Rebirth helyszínei már az előzetesben is beparáztatnak

|

A Frictional Games hamarosan megjelenő horrorjának sztorijáról mesél az új trailer, miközben megcsodálhatjuk, hogy milyen környezetben kell majd egy rejtély végére járnunk.

Hirdetés

A túlélőhorror műfaját kétségtelenül felpezsdítette az első Amnesia játék, mely nagyon ügyesen adta át a kiszolgáltatottság érzését, miközben elképesztően jól teremtette meg a nyomasztó atmoszférát is. A folytatás sem sokban maradt el tőle, éppen ezért örülhetnek a rajongók, hogy a széria hamarosan trilógiává bővül.

A franchise mögött álló stúdió, a Frictional Games a játékmenet után most egy előzetesben  az Amnesia: Rebirth történetébe is betekintést enged, nem mellékesen pedig arról is képet kapunk, hogy milyen helyszíneket járhatunk be.

Hirdetés

A főszereplő, Tasi Trianon (akinek neve már önmagában hordoz némi többletjelentést) az algériai sivatag közepén ébred, anélkül, hogy tudná, egészen pontosan hogyan kötött ki ott. Meglehetősen kísérteties környékeken kell megfordulnia, hogy megtudja, mi a célja az afrikai ország elhagyatott területein.

Az Amnesia: Rebirth október 20-án jelenik meg, tehát már nem kell sokat várnunk, hogy magunk is e rejtélyek felgöngyölítésére indulhassunk.

Nektek eddig hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)