Hirdetés

Az Among Us fejlesztői elmesélték, milyen újdonságokra számíthatunk a közeljövőben

|

Egyértelműen látszik az Among Us fejlesztőin, hogy nem voltak felkészülve a hirtelen jött népszerűségre, de lassacskán kezdik összeszedni magukat.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben csalók kezdték mérgezni az Among Us játékélményét. Hirtelen rengetegen bukkantak fel, akik valamilyen külső segítséget használtak a játékhoz, így az InnerSlothnak gyorsan lépnie kellett. Kitoltak magukból egy frissítést, ami a csalások nagy részét sikerrel ellehetetlenítette, de hozott magával néhány bosszantó bugot is.

A fejlesztők megígérték, hogy hamarosan új tapaszokkal fognak jelentkezni melyek helyrerakják ezeket, de most nem szeretnék elkapkodni a dolgot, mivel alapvetően a kapkodás okozta a problémák jelentős részét (még akkor is, ha egyébként tényleg szükség volt a gyors lépésre).

Hirdetés

A hibajavítások mellett azért dolgoznak új tartalmakon is, de még nincs hivatalos ütemterv.

"Elég lazán kezeljük az ilyesmit, hogy mindig azzal foglalkozhassunk, amire a játéknak éppen a legnagyobb szüksége van. Nem szeretnénk olyan helyzetbe kerülni, hogy megígérünk valamit, aztán nem teljesítjük, szóval az egész egy picit ijesztő."

Annyit elárultak, hogy mik azok az újdonságok, melyeket jelenleg terveznek:

  • Felhasználói fiókok: Ezt decemberre remélik behozni, és ha sikerül, akkor lehet majd jelenteni és büntetni csaló/toxikus fiókokat. Az elején nem sok funkció kötődik majd a dologhoz, de később lesznek barátlisták és hasonlók.
  • Új pálya: Az új helyszínt a stúdió korábbi játéksorozata, a Henry Stickmin ihlette. Jelenleg nagyobb, mint a Polus, és tele van új feladatokkal. Ingyenesen elérhető lesz mindenkinek.
  • Fordítás: Lesznek választható nyelvek, a csapat jelenleg több nyelvű profi fordítókat keres.
  • Színvakok számára készült opciók: A legutóbbi frissítés már elkezdett beépíteni színvakok számára könnyebbséget hozó jelöléseket, szükség esetén bővíteni fogják ezeket.

Hozzátették, hogy nem ez minden, amire készülnek, de sok olyan dolog van a sütőben melyekről még nem beszélhetnek. Akárhogy is a srácok láthatóan próbálják utolérni magukat, és egyelőre dicséretesen küzdenek a hirtelen jött játékosszámmal. Remélhetőleg frissen tudják majd tartani az Among Ust, és még sok-sok évig élvezhetik a sikert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)