Hirdetés

Az Among Us fejlesztői őrangyalok beépítésén gondolkoznak

|

A fejlesztők szeretnének izgalmasabb tennivalókat kínálni a már meggyilkolt játékosoknak. A Guardian Angel szerep lehet az egyik ilyen megoldás.

Hirdetés

Az Among Us hatalmasat robbant az elmúlt hónapokban, az egyszeri játékosoktól a teljes munkaidős streamereken át mindenki rápörgött a digitális társasra. Az InnerSloth, látva az első rész sikerét, le is tett a folytatás fejlesztéséről, és az Among Us 1 bővítésére fogja fordítani erőforrásait. Az egyik újdonság a Guardian Angel szerep lehet, ami kicsit visszahúzná a meggyilkolt csapattagokat a játékba.

Hirdetés

Ha meghalunk az Among Usban, akkor szellemként csak feladatokat tudunk teljesíteni, ami nem a legizgalmasabb dolog a világon. Ezt maga Forest Willard, az InnerSloth egyik fejlesztője is elismerte.

"Sokat gondolkoztunk azon, hogy őrangyalokat vagy valami hasonlót csináljunk a szellemekből, de ez nagyon nehéz ügy."

Az angyalok elvileg meg tudnának menteni valakit, akit éppen megölne egy imposztor. Azt nem tudni, hogy ez pontosan hogyan is működne, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez még a játék fejlesztőinek sem teljesen tiszta.

Akárhogy is, a cél jelenleg az, hogy a szellemeket jobban bevonják az eseményekbe. Kíváncsian várjuk a megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)