Hirdetés

Az Among Us így próbál jobban vigyázni játékosaira

|

A jövő heti Among Us frissítés rengeteg újdonságot hoz, köztük a felhasználói fiókokkal, melyek működéséről a fejlesztők most részletesebben meséltek nekünk.

Hirdetés

Egy account rendszer nem tartozik a legforróbb játéktechnikai újítások közé, de tekintettel az Among Us publikus lobbijainak állapotára, nagyon is szükséges.

A jövő heti frissítés érkezése után regisztrálhatunk majd saját fiókot, ami egyelőre leginkább moderációs eszközként szolgál. A későbbiekben ennél jóval több szerepe lehet, de a lényeg, hogy a 30-án mindenkinek érdemes lesz saját accountot készítenie, különben korlátozásokkal kell szembenéznie.

Hirdetés

Aki nem regisztrál, az nem nevezheti el saját magát, és egy véletlenszerűen kiosztott nevet kap. Emellett a "vendég" játékosok csak és kizárólag a gyors csevegő funkción keresztül kommunikálhatnak majd társaikkal, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy előre megírt opciók közül kell választaniuk, amikor beszélni szeretnének.

A regisztrált játékosok természetesen használhatják a szokásos kommunikációs megoldásokat, és saját nevet adhatnak fiókjuknak, viszont accountot csak 13 év feletti érdeklődők kérhetnek. Az ennél fiatalabb gamereknek szülői segítségre lesz szükségük. Ez utóbbi lett a válasz arra a sűrűn hangoztatott aggodalomra, hogy az Among Usban szórakozó gyerekek problémás közösségi viselkedésnek lehetnek kitéve.

Mivel mindenkinek, aki chatelhet a jövőben lesz egy felhasználói azonosítója, így jelenteni is lehet majd azt problémás chat használatért, csalásért, hackelésért, zaklatásért vagy problémás viselkedésért. A jelentéseket moderátorok fogják elbírálni, akik szükség esetén rövid, hosszú vagy végleges kitiltásokat is kioszthatnak.

Az account rendszer a jövőben ennél többet is tud majd. Az InnerSloth azt tervezi, hogy idővel a fiókjainkhoz kötik majd a feloldott kozmetikai cuccainkat, így lehetővé téve azok egyik készülékről másikra költöztetését.

Még sok meló lesz az újításokkal, és mivel egy 5 fős csapatról van szó, így nem lesz egyhamar kész minden funkció, de a srácok dolgoznak azon, hogy ezen keresztül is megkönnyítsék egymás hátbaszúrását (mármint nem az övékét, a miénket).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)