Hirdetés

Az Among Us klónja már az Among Us-t is legyűrte Steamen

|

A Goose Goose Duckot eszméletlenül felkapták a játékosok.

Hirdetés

Szilveszter környékén számoltunk be róla, hogy az ingyenesen játszható Goose Goose Duck mekkorát ment a karácsonyi időszak alatt: a hasonló nevű gyermekjátékról elnevezett, de az Among Us koncepciójára építő játék lényege, hogy cuki libákkal teljesítsünk feladatokat és dolgozzunk össze a cél érdekében, azonban alaposan oda kell figyelni, mert más aljas madarak beszivárogtak a csapatba és készek mindent megtenni annak érdekében, hogy meghiúsítsák a küldetést. 

Már akkor is hatalmas népszerűségnek örvendett a Gaggle Studios öt pályát, ugyanennyi játékmódot és több mint harminc választható szerepet felvonultató fejlesztése, hiszen napról-napra sikerült megdöntenie a saját játékosrekordját, az akkori csúcs 401390 volt. 

Hirdetés

A SteamDb statisztikái alapján a Goose Goose Ducknak azóta sikerült lepipálnia az Among Us teljesítményét is, január 4-én ugyanis egyidejűleg 489669 játékost tudott felmutatni, míg a sunnyogó űrhajósok népszerűsége két évvel ezelőtt 447476 játékossal tetőzött. Nem csoda, hogy január 2-án a játék hivatalos Twitter-fiókja értesítette a felhasználókat, hogy a szerverek elérték a maximális kapacitást, és már dolgoznak annak növelésén, amit 3-án sikerült is megoldani.

Nem rossz ez egy olyan játéktól, amely eredetileg 2021 októberében jelent meg, nem? A Steamen olvasható értékelések alapján persze mindenki tisztában van vele, hogy egy Among Us-klónról van szó, valaki szimplán csak AmonGoose-ként hivatkozott rá, ugyanakkor volt, aki arra is rámutatott, hogy ez több, változatosabb annál a több pálya és szerepkör miatt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)