Hirdetés

Az Among Us rengeteg tartalommal bővül majd 2022-ben, megérkezett az idei útiterv

|

Ha még maradtak barátaid a nagy Among Us őrület után, akkor hamarosan lesz miért visszacsalnod őket a sci-fi nyomozós mókába.

Hirdetés

A szolgáltatás-alapú játékok fejlesztői épp serényen tervezgetik a 2022-es tartalmi menetrendjeiket, és nincs ez másképp az InnerSloth háza táján sem. Ugyan az Among Us őrület már messze mögöttünk van, a játék összeszedett egy akkora stabil rajongótábort, hogy érdemes legyen bővítgetni a mókát.

A srácok több aprósággal és pár nagyobb frissítéssel is jelentkeznek majd az év során, ezeket pedig mind kilistázták egy stílusos kis grafikában.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb céljuk idén a fiókrendszer bővítése lesz, aminek a barátlista is része. Hamarosan hozzáadhatjuk majd a listánkhoz a kedvenc haverjainkat vagy a legjobban gyűlölt ellenségeinket, és azon keresztül hívhatjuk meg meccsekbe őket.

Az InnerSloth életminőségbeli javításokat is beígért, mivel sokan zavarosnak tartják az account kezelést, a Cosmicubes rendszert és a játék több aspektusát is. Ezek mellett persze számíthatunk majd új szerepkörökre, új Cube-okra, és a bújócskázós játékmódra is.

Az új Sikoly filmnek köszönhetően egyébként hamarosan mindenki kaphat majd egy stílusos kis maszkot, amiért fizetni sem kell.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)