Hirdetés

Az Apex Legends egy új, 9v9 játékmódot is kap az új karakter mellé

|

A Respawn Entertainment kiadott egy trailert a battle royale-jának következő szezonjáról, ami bemutatja Mad Maggie-t és a Control játékmódot is.

Hirdetés

Jövő héten kezdődik az Apex Legends 3. szülinapi ünnepsége, amire a Respawn egy rakat új tartalommal és ajándékkal készül. A február 8-án érkező Defiance című frissítés egy új karaktert, játékmódot és battle passt is hoz magával. Ezek hivatottak arról gondoskodni, hogy a Titanfall fejlesztőinek multiplayer alkotása továbbra is friss és releváns tudjon maradni.

Az imént sorolt újdonságokat egy meglehetősen lazára hangszerelt trailer mutatta be, ami egyúttal arról is fellebbentette a fátylat, hogy mire számíthatunk majd az újonc Mad Maggie-től.

Hirdetés

Az új játékmód egy 9v9-es, Control nevű móka lesz, amiben 2 csapat harcolhat az Apex csataterén megtalálható pontok elfoglalásáért, de nem elég megkaparintani, meg is kell tartani azokat. Ebben a formátumban a játékélmény közelebb áll majd egy tradicionális multiplayer cím, például a legendás Unreal Tournament Domination módjához, mint bármely battle royale-hoz.

A fenti videó egyébként megmutatott pár menő új kozmetikai apróságot is, melyeket majd az új battle passen keresztül nyithatunk meg, illetve ismételten felsorolta azokat az ajándékokat, amiket a szülinapi hetekben markolhatunk fel a bejelentkezésünkkor. Mindennek tükrében aki egy ideje mellőzte az Apex Legendset, annak most lesz érdemes majd visszatérnie.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)