Hirdetés

Az Apex Legends hamarosan ingyen osztogatja majd hőseit

|

Közeleg az Apex Legends harmadik szülinapja, a Respawn ezt ingyen cuccokkal akarja megünnepelni.

Hirdetés

Az Apex Legends a semmiből jött és azonnal megnyert minket. A Respawn srácai egyszerűen értenek a fegyverkezeléshez, a vizuális dizájnhoz, és az izgalmas pályatervezéshez. A karakterek, a sztori és a játékélmény már harmadik éve izzasztja a rajongókat, és ez remélhetőleg sokáig így is marad majd.

A Respawn is tudja, hogy tulajdonképpen a közösség vitte sikerre a címet, így meg is akarják ezt köszönni a játékosoknak pár karakterrel és apró extrával.

Hirdetés

Február 8-tól kezdődően minden héten kaphatunk egy ingyen hőst és pár hozzájuk tartozó kozmetikai apróságot. Az első héten (február 8-15.) Octane-t markolhatjuk fel, a másodikon (február 15-22.) Wattsont és a harmadikon (február 22. és március 1. között) pedig Valkyrie-t.

Fontos megjegyezni, hogy az adott héten mindig csak az adott karaktert fogjuk megkapni, tehát ha lemaradunk például Octane-ről, akkor a második héten már nem fogjuk tudni ingyen behúzni őt.

Aki már feloldotta a fenti hármast az extra bónuszt nem kap, de az adott hőshöz tartozó Thematic Packokat ők is bezsebelhetik majd. Persze csak ha nem feledkeznek el arról, hogy bejelentkezzenek az adott napokon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)