Hirdetés

Az Apex Legends játékosait arra kérték, hogy ne pózolgassanak, mert összeomlik tőlük a kliens

|

A lövölde fejlesztői legalább annyira nem értik, hogy mi történik, mint mi.

Hirdetés

A gaming világába is betört a halloweeni hangulat: az Overwatchban már gyűjthetőek a régi és új szezonális cuccok, és az Apex Legendsben is felbukkantak jelmezek és egyéb apróságok. A mostani frissítéssel érkeztek új epic pózok is, de ezeket most jobb, ha nem használjátok.

Kiderült ugyanis, hogy ezek az új kozmetikai kiegészítők jelentősen megnövelik a játék összeomlásának valószínűségét. Még a fejlesztők is arra kérik a játékostábort, hogy hanyagolják ezeket.

Hirdetés

A Respawn a hivatalos Twitter fiókján keresztül kérte az Apex rajongókat, hogy a következő frissítésig mellőzzék összeállításaikból az epic pózokat.

Minden többjátékos címnél előfordulnak nehezebb napok, így alapvetően érthető, hogy néha átcsúszik egy-egy apróság a tesztelők rostáján. Mi csak azt reméljük, hogy még a hét elején orvosolják majd a dolgot, különben a Respawn srácai ismét egy kiadós cirkusszal nézhetnek szembe.

A közelmúlt eseményeit elnézve, ezt már nem nagyon engedhetik meg maguknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)