Hirdetés

Az Apex Legends következő karaktere Newcastle, az új védelmező

|

A tank karakterek szerelmesei imádni fogják Bangalore rég elveszett testvérét. Az Apex Legends új szezonjában Newcastle visszatér.

Hirdetés

Hamarosan érkezik az Apex Legends következő szezonális frissítése, a Saviors. Az új csomag új tartalmakat hoz, többek között például Newcastle-t, a játék 21. legendáját, akit örömmel fogunk harcba vinni. Már csak azért is, mert a játék az utóbbi időben komoly fejlődésen ment keresztül, szóval van miért visszatérni annak is, aki esetleg már elvesztette az utóbbi időben érdeklődését.

A karakter a történet szerint Bangalore elveszettnek hitt testvére, de ami Newcastle sztoriját illeti, arról majd 28-án fogunk többet megtudni. Addig megnézhetjük, hogy mit tud az új hős bevetés közben, köszönhetően egy új animációs kisvideónak.

Hirdetés

Az Apex Legends csapata nagyon ért ahhoz, hogy hogyan lehet a karakterek főszereplésével menő kisfilmeket összehozni, és nincs ez másképp a Saviors Launch Trailerrel sem.

Newcastle első ránézésre egy tankosabb, defenzívebb karakter lesz, akit azok fognak igazán szeretni, akik azt élvezik, ha a csapatuk elsődleges védelmi vonalát játszhatják. Akit egyébként több apróság érdekel a hősről vagy az érkező szezonról, az nézzen rá a Saviors aloldalra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)