Hirdetés

Az Apex Legends megdöntötte egyidejű játékosszám rekordját

|

Ahogy a játék 7. szezonja a végéhez közeledett úgy pörgött fel az érdeklődés. Rengetegen tértek vissza Olympusra a hétvégén.

Hirdetés

Itt van az Apex Legends nyolcadik szezonja, ami egy új karaktert, rengeteg új kozmetikai cuccot és egyensúlybeli változtatást hoz majd. Mielőtt azonban Fuse berobbanna a képbe a játékosok még gyorsan felállítottak egy egyidejű játékosszám rekordot. Az új csúcs épphogy nincs meg 130 000 fő, de ettől még ez nem lesz kevésbé lenyűgöző.

A 7. szezon utolsó napjaiban a Steam Chart adatai szerint 129 928 játékos rohamozta meg a szervereket, hogy feloldják a kimaradt cuccokat, és pörgessenek még pár menetet a nerfelés előtt álló Horizonnal.

Hirdetés

Az asztrofizikus győzelmi aránya meglepően magas, így a Season 8-ban a Respawn rendesen leteker majd a hősnő erejéből. Wraith is a nerf kalapács alá fog kerülni, de nála ez már gyakorlatilag hagyomány.

Az Apex Legends - Season 8 frissítése ma, azaz 2021. február 2-án élesedik. Ti benéztek majd a lövöldébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)