Hirdetés

Az Apex Legends Season 5 magyar feliratos előzetese végre megmutatja Loba képességeit

|

Mindössze egy hét van az új Apex Legens indulásáig, ennek örömére pedig közelebbről is megismerhetjük Loba, az új karakter tudását. Nálunk ráadásul magyar felirattal nézhetitek a videót!

Hirdetés

Ugyan nem sokat mesél az új szezon történetéről, de azért mindenképp érdemes vetni egy pillantást az Apex Legends legújabb előzetesére, és ez nem csak azért igaz, mert nálunk magyar felirattal nézhetitek meg a videót.

Hirdetés

A nemrég közzétett anyagban ugyanis közelről is megcsodálhatjuk az új szereplő, Loba Andrade különleges képességeit. Ugyan most még nem egy konkrét gameplay anyagról van szó, de azért az már ebben a videóban is látszik, hogy izgalmas trükköket rejt az ifjú hölgy az ingujjában. Szüksége is lesz rá, mert elég nagy mellénnyel masírozott be egy kutatólaborba, ott viszont viszonylag hamar ellene fordult a biztonsági rendszer. A többiről meséljen már inkább a szóban forgó előzetes:

Maga a Season 5 egészen pontosan egy hét múlva, május 12-én startol el, szóval már nem kell sokat várnunk arra, hogy élesben indulhassunk bevetésre az újonccal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)