Hirdetés

Az Apex Legends szerverei még napokig nem lesznek rendben

|

A szerverek nem győzik ledobálni a játékosokat, a Respawn pedig láthatólag komolyan küszködik a probléma kijavításával.

Hirdetés

Az Apex Legends játékosainak nem volt zavartalan hétvégéje. A battle royale cím sokakat ledobált a szervereiről, amiről persze a Respawn Entertainment is tud. A stúdió igyekezett javítani a problémát, és sikerült is javulást elérniük, de teljes megoldás még napokat várat majd magára.

A fejlesztők szerint a következő frissítésig még mindig a szokottnál nagyobb lesz a játékos és szerver közti szétkapcsolás esélye.

Hirdetés

Mivel ez komoly nehézségeket okoz a rajongóknak, ezért a Respawn megígérte, hogy kitolják a rangsorolt szezon időtartamát egy héttel. Az ezt érvényesítő tapasz valamikor a mai napon fog befutni, míg a disconnect hibák javításáért felelős frissítés szerdára lesz várható.

A stúdió képviselője elmondta, hogy olyan gyorsan dolgoznak a hibán, amennyire lehetséges, mi pedig már csak abban reménykedünk, hogy a szerdai javítás tényleg mindent helyre hoz majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)