Hirdetés

Az Apex Legends új játékoscsúcsot ért el, mindenki imádja az új frissítést

|

A játék növekedése a harmadik születésnapja után sem lassul. Az Apex Legends rajongók tömegével tértek vissza, és együtt ünnepelnek a fejlesztőkkel.

Hirdetés

A Respawn Entertainment battle royale címe három évvel ezelőtt bukkant fel a semmiből, és azóta is a műfaj egyik legjobbjaként ül a lövöldék trónján. A fejlesztők láthatóan imádják a játékukat, amit a rajongók is éreznek, és ki is tartanak mellette.

Ennek is köszönhető, hogy a lövölde rendszeresen megdönti a saját rekordjait. Most, a harmadik születésnapi esemény környékén ismét sikerült elérnie egy újabb csúcsot.

Hirdetés

A SteamDB adatai szerint február 19-én a pontosan 393 116 játékos pörgette az Apex Legends meccseit. Ez a szám ugyan nem sokkal nagyobb, mint az előző, 392 998-as rekord, de tagadhatatlan növekedést jelez, amit részben köszönhetünk a közelmúltban érkezett Defiance című frissítésnek, részben pedig a harmadik születésnap örömére osztogatott ingyen karaktereknek és kozmetikai csomagoknak.

Ha gyorsak vagytok, akkor ma még be tudjátok húzni Wattsont és a hozzá tartozó kozmetikai cuccokat, később pedig Valkyrie-t is felmarkolhatjátok majd. Ne hagyjátok ki a lehetőséget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)