Hirdetés

Az Apex Legends új karaktere egy nagyon menő trailerrel mutatkozott be

|

A Respawn battle royale-ja hamarosan belép a 6. szezonjába, ami nem csak egy Rampart nevű új karaktert, hanem crafting rendszert is hoz a játékba.

Hirdetés

Az Apex Legends fejlesztői izgalmas hírekkel szolgáltak tegnap este. Előkerült az új karakter, Rampart bemutatkozó trailere, ami amellett, hogy bemutatta a hősnőt (és fegyverét, Sheilát) még a Season 6 megjelenési dátumát is kihirdette. Augusztus második felétől pörög majd a buli, amihez kapunk egy új battle passt és egy új crafting rendszert is.

Hirdetés

Rampartról nem tudunk sokat: a képességeit várhatóan a következő napokban fogja bemutatni a Respawn. Egyelőre csak egy kedvcsinálót kaptunk belőle.

Sajnos az emlegetett crafting rendszerből sem láttunk még semmit, de a hivatalos közlemény szerint a meccsek során nyersanyagokat gyűjthetünk majd, amikből erősebb cuccokat rakhatunk össze, ezt mondjuk bármikor előre, vakon megjósoltuk volna, hiszen... ez a crafting rendszer jelentése.

Az biztos, hogy a Season 6-ról minden kiderül majd augusztus 18-án, akkor érkezik ugyanis a frissítés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)