Hirdetés

Az Apple TV gyártót vásárol

|

Jó ideje folyik a találgatás, vajon a következő nagy durranás mi lesz az Apple-től? Sok elemző szerint az Apple TV a következő nagy lépés.

Hirdetés

Jó ideje lehetett már tudni, hogy Steve Jobs is erősen gondolkodott az Apple TV-n, amely egy igen okos, és a TV-zést forradalmasító készülék lenne.  

Eddig csak spekulációk voltak, most azonban úgy néz ki, konkrétum is történik. Nem tudom, hallottatok-e már a német Loewe márkáról, Ez a cég a 20-as évek óta létezik, és mindig is híres volt minőségi TV készülékeiről és innovatív termékeiről, nem véletlen, hogy idehaza kevéssé ismert, lévén nem az olcsó, hanem a prémium gyártók közé tartozik. A Loewe cég tulajdonosa többek között a Sharp, amely maga is TV panel gyártó. Az Apple a pletykák szerint ezt a neves márkát szeretné felvásárolni - további részletek az igen érdekes felvásárlásról testvérlapunk, a PC World cikkében olvashatóak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)