Hirdetés

Az arcodat is letépi a Mortal Kombat 1 gameplay előzetese

|

A Summer Game Fest nyitóműsorának egyik legnagyobb durranása az volt, amikor belenézhettünk a következő Mortal Kombat játékmenetébe.

Hirdetés

Mióta május közepén bejelentették a Mortal Kombat 1-et, azóta lázban égnek a játékosok, és minél többet szeretnének látni a széria következő felvonásáról, amely ezernyi újdonságot tartogat majd, hiszen egy teljesen új idővonalat indít. Ennek köszönhetően a már jól ismert karakterek teljesen új köntösben és kapcsolatokkal bukkannak fel, a veteránokat is érni fogják meglepetések. 

A bejelentő trailerben már megvillantotta a NetherRealm Studios, hogy milyenek lesznek az eddigienknél is látványosabb kivégzések, a játékmenetet azonban még akkor nem prezentálták, továbbá azt is csak a pletykákból tudjuk, hogy milyen vendégkarakterek érkezhetnek a megjelenés után. 

Hirdetés

A franchise atyja, Ed Boon és a Summer Game Fest kulcsembere, Geoff Keighley már beharangozták, az esemény egyik kiemelt pillanata az lesz, hogy itt láthatunk először Mortal Kombat 1 gameplay-t, és Boonék tartották magukat az ígéretükhöz. A videóban a sztoriból is láthatunk pillanatokat, szerepelni fog benne a fiatal Raiden és számos más, fontos karakter, és hát rendkívül brutális lesz.

Beszéltek továbbá arról is, hogy mindig választanunk kell egy második karaktert, aki gombnyomásra közbelép, de nem úgy fog működni, mint a tag team módokban, hogy váltogathatunk a két harcos között, csak kombóra húzhatjuk be a másodlagost. Nem lesz mindenki elérhető "kameós" és fő karakterként is.

Ha bejött a játékmenet, akkor jó hírünk van: a Mortal Kombat 1 pár hónap múlva, szeptember 19-én már meg is érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Ti be fogjátok szerezni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)