Hirdetés

Az Arma III Star Wars mod, amiben AT-AT-ket rombolhatunk

|

A világ Star Wars-rajongói kiéhezve várják a Battlefrontot, de úgy látszik, hogy valaki már elkezdett csinálni egy saját játékot, hátha rosszul sül el valami.

Hirdetés

Senkit sem akarok elkeseríteni, de a Star Wars Battlefront megjelenés még bődületesen messze van. Ha a játékvilág jelenéből indulunk ki, akkor várhatóan még rengeteg trailer, kép, videó, pletyka, féligazság, elejtett félmondat és egyéb teaser vár ránk és valószínűleg nem minden hírnek fogunk ugyanúgy örülni.

A várakozást egy kicsit talán az is megkönnyebbítené, ha McRuppertle befejezné azt az Arma 3 modot, amivel még tavaly nyáron kezdett el foglalkozni. Most kiadott belőle egy videót, amiben egy Stormtroopert szerepében nézhetjük végig, ahogy egy AT-AT komótosan sétálgat a réten. Aztán... Na, de nem akarom lelőni a poént.

McRuppertle félbehagyta a Star Wars mod fejlesztését, de könnyen lehet, hogy az a publicitás, amit most kap, ráveszi majd a folytatásra. Az biztos, hogy mi nagyon szeretnénk még több vadászgépet belereptetni különböző Star Wars-os földi egységekbe, hogy aztán mini AT-AT-k hátán lovagolhassunk tova a naplementébe. 

Hogy tetszik? Játszanátok vele? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)