Hirdetés

Az Armored Core 6 megjelenési tervezete baljós hír az Elden Ring-rajongóknak

|

Egy belsős forrás tudni véli, hogy mikor érkezik az Armored Core 6, a FromSoftware következő nagy játékmegjelenése, ami egyébként prioritást élvez az Elden Ring DLC-hez képest.

Hirdetés

Először a tavalyi Game Awardson bukkant fel az Armored Core 6, a közkedvelt mechás akciójátékszéria folytatása. A sorozat nem kapott új felvonást az Xbox 360-as korszak óta, szóval tényleg épp itt volt az ideje már a következő fejezet kezdetének, még ha a Souls-rajongók nem is kifejezetten erre vágynak.

Szerencsére az utóbbi tábor is rendben lesz, köszönhetően az érkező Elden Ring kiegészítőnek. Az egyetlen bökkenő ezzel kapcsolatban az, hogy elvileg az Armored Core 6 előtt a Shadow of the Erdtree DLC nem fog megjelenni.

Hirdetés

Az Exputer jelentése szerint a FromSoftware most az Armored Core 6-ot priorizálja, ami valamikor szeptember és október között fog megjelenni. A magazin meg nem nevezett forrása szerint a szeptember vége tűnik tartható időszaknak, ha csak nem kell elcsúsztatniuk a játékot valami miatt. Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree csak azután érkezhet.

Persze mindez csak spekuláció egy meg nem nevezett "fejlesztőkhöz közeli forrás" tanúsága szerint. Ne ezek alapján rendezzétek a szabadnapjaitokat, viszont az egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Shadow of the Erdtree nem lesz itt egyhamar.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)