Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla rendezője után az Xbox marketinges fejese is elismerte, hogy hibáztak

|

Nem úgy sült el a legutóbbi Inside Xbox, ahogy azt a Microsoft tervezte, ezt pedig nem is próbálják meg eltitkolni. Ígéreteik szerint tanultak a dologból.

Hirdetés

Aaron Greenberg, a Xbox marketinges csapatának vezetője csatlakozott Ashraf Ismailhez, az Assassin's Creed Valhalla  rendezőjéhez, és ő is elismerte, hogy olyan várakozásokat keltettek a csütörtöki Inside Xbox előtt a rajongókban, amelyeknek végül nem sikerült megfelelniük. 

Hirdetés

Ashraf Ismail konkrétan azért kért bocsánatot, mert sokan nem érezték úgy, hogy valódi gameplay anyagokat kaptak a Valhalla új játékmenet előzetesében. Tény, hogy nem egy CGI videóról volt szó (mint az első trailer esetében), hanem a játék motorjával készült jeleneteket és átvezetők láthattunk, de az előzetes kommunikáció némiképp félresiklott, sokan azt hitték, hogy egy terjedelmesebb, részletesebb játékmenet-bemutatóról lesz szó. 

Greenbergnek az egész livestream kapcsán szegeztek kemény kérdéseket a rajongók. A legtöbben azt kérték számon, hogy az új Assassin's Creed kivételével nem voltak igazán nagy címek a prezentációban, ráadásul sok játék esetében nem is igazán látszott az, hogy valódi next-gen élményt ígérnének. Nos, Greenberg elimerte, hogy nem erre a reakcióra számítottak, de leszögezte, hogy nagyon köszönnek minden visszajelzést, igyekeznek tanulni belőlük. 

Június folyamán még egy hasonló, kisebb Inside Xbox eseményre számíthatunk, júliusban viszont már elsütik az összes puskaport, mivel az ígéretek szerint ekkor fogják megmutatni nekünk azokat az új belsős fejlesztésű játékokat, amelyek már Xbox Series X-re készülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)