Hirdetés

Az Assassin’s Creed Valhallában elszabadult a Black Flag hangulat

|

Ha szeretnéd behúzni a Jackdaw inspirálta apróságokat, akkor érdemes lesz mielőbb hajóra szállnod.

Hirdetés

Megérkezett az Assassin's Creed Valhalla új játékmódja, a River Raids, aminek köszönhetően viking csapatunkkal válogatott helyszínekre látogathatunk el és foszthatunk ki.

A hajózás ennek fontos része lesz, így a Valhalla fejlesztői behúzták az Assassin's Creed IV elemeit is a mókába. Egy február 23-ig futó esemény során minden Valhalla játékos megszerezhet pár Jackdaw (a Black Flag kalózhajója) inspirálta kozmetikai apróságot.

Az első kihívás lényege az volt, hogy az összes játékos együtt teljesítsen 1 millió River Raidet, de ez már rég meglett, így a Jackdaw hajótest díszítést, és a Jackdaw vitorlát már mindenki megkapja. A hajó egyéni fardíszéhez és orrszobrához egyénileg kell lepörgetni 5 és 10 River Raid missziót.

Hirdetés

Az új, ingyenes játékmódról itt látható egy videós kedvcsináló:

A Black Flag esemény február 23-ig tart, de a River Raid egy permanens új része a játéknak. Aki ráunt már a Valhallára, annak érdemes lehet visszanéznie az új móka kipróbálásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)