Hirdetés

Korábban jönnek a next-gen konzolok?

|

Lehetséges, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag hajóival együtt a Sony és a Microsoft új konzoljai is behajóznak?

Hirdetés

A PlayStation 4 bejelentése után, az újgenerációs Xbox debütálása előtt az Assassin’s Creed 4: Black Flag kreatív igazgatója meglepő kijelentést tett egy interjú során. Mint tudjuk a Black Flag egyaránt megjelenik PC-re, PlayStation 3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra, de a hivatalos honlap szerint a next-gen konzolok sem maradnak ki a kalózos mókából. Az OXM magazin megkérdezte hát Jean Guesdon-t, hogy a játék minden változata egyszerre kerülhet-e kiadásra, mire az úriember a következőt válaszolta: „same ship”. Vagyis ugyanaz a hajó...

Ha Guesdon szavait jól értelmezzük, akkor a PlayStation 4 és az egyelőre bejelentés nélküli Microsoft konzol is a játék premierje előtt debütálhat, ami a tengerentúlon október utolsó napjára esik (Európában november elsejére). Arról már korábban kaptunk pletykákat, hogy a Sony 2013 novemberében szeretné ringbe küldeni a PS4-et, de az új Xbox még be sem lett mutatva. Ha a feltételezés igaz, akkor még korábban csaphatnak össze az újgenerációs konzolok. De egyelőre csak elejtett megjegyzés, nem is fújjuk fel jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)