Hirdetés

Új stúdiót nyit a Ubisoft, valami komoly PC-s és konzolos cím készül

|

A Ubisoft átcsoportosít embereket az Assassin's Creed III-ért felelős szingapúri stúdióból, és egy új csapat megalapításán dolgozik.

Hirdetés

A Ubisoft szingapúri stúdiója még 2008-ban nyílt meg, és azóta több nagyobb címen is dolgoztak. Nekik köszönhetjük például az Assassin's Creed III tengeri csatáit, besegítettek a Unity fejlesztésében, és még vagy 10 AAA címen dolgoztak az elmúlt 7 évben.

Olivier de Rotalier, a szingapúri stúdió vezetője elmondta, hogy most ismét a Ubisoft egyik legnagyobb címén dolgoznak, ami PC-re és konzolokra is érkezik. Sajnos azt nem árulta el, hogy egy már létező sorozatot folytatnak-e, vagy új IP-val érkeznek. Mindenesetre az biztos, hogyha Assassin's Creed címről van szó, az már idén nem fog befutni.

A Ubisoft Singapore egyébként éppen embereket küld át a most alakuló Fülöp-szigeteki csapathoz. Olivier elárulta, hogy idén szeretnének ott összehozni egy 50 fős bandát az év végéig, aztán pedig ezt 200-ra növelni a későbbiekben. A Délkelet-Ázsia fontos piac számukra, ezért szeretnének egy nagyon erős alapokon nyugvó stúdiót felállítani ott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)