Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök új előzetese végre belemegy a részletekbe

|

Egy hónap múlva érkezik az z Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, erre emlékeztet bennünket a friss trailer.

Hirdetés

Tavaly decemberben már meséltünk nektek arról, hogy a Dawn of Ragnarök DLC gyakorlatilag szemérmetlenül God of Wart csinál az Assassin's Creed Valhallából, és bizony nagyon jól teszi ezt. Hosszabb előzetesünkből kiderült egy s más a hamarosan érkező expanzió kapcsán, de most végre a Ubisoft marketinges gépezete is beindult.

Közzétettek ugyanis meg meglehetősen hosszú "Deep Dive" előzetest, melyet mi a megszokott módon magyar felirattal ellátva mutatunk meg nektek.

Hirdetés

A Dawn of Ragnarök története szerint Odin elindul a törpök birodalmába, hogy kiszabadítsa az azt ostromló tűz- és jégóriások fogságából fiát, Baldrt. A további részletektől pedig már csak a Play gomb lenyomása választ el benneteket.

Az Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök március 10-én fog megjelenni minden platformra, melyre anno az alapjáték is, vagyis PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)