Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla egyik titkos küldetése a Death Stranding előtt tiszteleg

|

Nem kell viking kisbabát szállítani egy kétes eredetű üvegben, de baktatni azért igen.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla egy nagy, nyílt világot kínál, tele lehetőségekkel és kalandokkal. Egyik különösen izgalmas eleme az a misszió, amiben kapunk egy névlistát, célpontokat, egy rakat leszállítandó cuccot, aztán mehetünk futárkodni. A ubisoftos srácok vagy nagyon szerették a Death Strandinget, vagy nagyon nem, és ezzel akarnak bosszút állni. 

Hirdetés

Ha magad akarod felfedezni a küldetést, akkor innen ne olvass tovább.

Ha nem sikerül ráakadni az easter eggre, akkor érdemes lesz felfejleszteni a játék elején megnyílt régi települést. Az egyik lehetséges fejlesztés egy piac, melynek egyik üzlete mögött rejlik a Death Stranding küldetés kulcsa. Az épület mögött találunk ugyanis egy listát, amit ha elviszünk Yanlinak, ő elmagyarázza, hogy régi rendeléseket rögzített rajtuk. Mint kiderült, a kuncsaftok nem tértek vissza az áruért, így ha nagyon szeretnénk rendezni az ügyet, akkor kiszállíthatjuk a cuccokat mi magunk.

A papíron talált leírások alapján már könnyű kitalálni, hogy mi hova megy, de nem egy laza futármeló lesz ez. Van például egy nagy kőtábla, amit 2600 méterrel odébb kell leadni. Ezzel nem is lenne gond, ha fel lehetne pakolni egy lóra, de mivel nehéz cuccot nem lehet lóháton vinni, egy negyed órás gyaloglás vár majd ránk. Kojima bizony büszke lenne.

Ha valakinek hiányzik a strand-játékélmény, az majd itt megkaphatja a következő adagját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)