Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion lesz a Ubisoft Forward középpontjában

|

A hétvégén fog lepörögni a Ubisoft E3 helyetti eseménye, ahol megmutatják, mire számíthatunk a következő hónapokban.

Hirdetés

Ahogy sok más kiadó, a Ubisoft is saját rendezvényt tart. A Ubisoft Forward nevű streamelt műsorra a hét végén, július 12-én kerül sok, amikor is valószínűleg rengeteg új infót fogunk kapni az Assassin's Creed Valhalláról, a Watch Dogs Legionről, és a Hyper Scape-ről. A bulit felvezető trailerben legalábbis ez a három játék bukkant fel.

Hirdetés

Persze nem csak ez a hármas készül jelenleg a Ubisoft berkeiben. A Roller Champions, a Skull & Bones, a Beyond Good & Evil 2, a Gods and Monsters, a Rainbow Six Quarantine, és a The Settlers mind olyan projektek, amikről tudunk, de mostanában nem hallottunk felőlük, és ott van még a Far Cry 6, aminek létezése nyílt titok. Reméljük, hogy vasárnap ezek is felbukkannak majd.

Ti melyik, jelenleg fejlesztés alatt álló Ubisoft játékot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)