Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla exkluzív Beowulf küldetését bizony nem próbálhatja ki mindenki

|

Csak azok kapják meg a The Legend of Beowulf missziót, akik előre befizetnek az Assassin's Creed Valhalla szezonbérletére is.

Hirdetés

Személy szerint nincs sok gondom a megjelenés után elérhető fizetős tartalmakkal, extra DLC-kkel, mivel ha egy játékot nagyon élvezek, akkor hajlandó vagyok újra kinyitni a pénztárcámat azért, hogy még több tartalmat kapjak hozzá. Más a helyzet viszont az előrendelői bónuszokkal, hiszen ezeket csak akkor kapja meg az ember, ha már akkor bizalmat szavaz az adott játéknak, mikor még esélye sem volt próbát tenni vele. No, valami ilyesmit kap most az Assassin's Creed Valhalla is.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a játékba bekerül egy The Legend of Beowulf nevezetű sztoriküldetés, ami csak azok számára lesz elérhető, akik előrendelik a Season Passt - gyakorlatilag a szezonbérletet is tartalmazó, az alapkiadásnál jóval drágább Gold vagy Ultimate Editiont. Nem részletezik, de valószínűleg egyébként a szóban forgó küldetéssel nem kell megvárni a szezonbérlet DLC-inek élesedését, már a megjelenéskor pörgetni lehet majd. A The Legend of Beowulf misszió kapcsán egyelőre csak egy rövidke promószöveget kötötték az orrunkra, miszerint "fedezd fel a kegyetlen igazságot a legenda hátterében". Ez mind szép és jó, de elképzelhető, hogy sokan úgy szeretnék felfedezni a kegyetlen igazságot, hogy előtte meggyőződnek arról, egyáltalán az alapjátékot élvezik. 

Ti mit gondoltok az efféle húzásokról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)