Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla kap még grafikai extrákat PC-re és next-gen konzolokra

|

A szokásos tartalmi frissítéseken felül a Ubisoft a jövőben ráfekszik az új generációs hardverek látványosabb kihasználására is.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla szemrevaló játék, ugyanakkor nem ez az a cím, ami csúcsra pörgeti a PS5 vagy az Xbox Series X hardverét. A Valhallából hiányzik a például a ray-tracing, miközben a szintén ubisoftos Watch Dogs Legion látványvilága sokat profitál belőle. A fejlesztők hallották az ezzel kapcsolatos kritikákat, és nem hagyták őket szó nélkül.

Hirdetés

Ahogy a Ubisoft minden játéka, úgy az Assassin's Creed Valhalla is megkapja majd a maga fizetős és ingyenes tartalmi csomagjait, de ezeken felül még technikai extrákra is számíthatunk.

"Amikor a Valhalla megjelenés utáni életútját terveztük, akkor fontosnak éreztük, hogy megfelelően reagálhassunk az új platformokra. A rajongók jól fogadták a PS5, Series X és PC-s változatokat, és láthatóan élvezik a csúcskategóriás gépekre szánt funkciókat, így a jövőben tovább koncentrálunk ezekre."

A Ubisoft producere, Julien Laferrière a Game Informernek adott interjújában azt is hozzátette, hogy konkrét terveik vannak, melyeket a tartalmi áradattól függetlenül akarnak megvalósítani. A tengeri ütközetekkel összefüggésben elmondta, hogy nem tervezik visszahozni azokat a Valhallában sem most, sem később, mivel nem voltak annyira jellemzőek a korabeli hadviselésre. 

Ettől függetlenül a Valhalla korrekt folytatása az újhullámos AC sorozatnak, amit már megvásárolhattok PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re és az Xbox Series X/S gépekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)